Posti toi paketteja, mutta innoissani ne on kuvaamatta jääneet. Töissä on ollut melkoista kiirettä samoin kuin rakennushommissakin. Huomenna menemme kummitytön syntymäpäiville ja lahjaksi viedään CD-levy. Ajattelin yhdistää kortin ja paketin. Tälläinen siitä tuli.

 

  

Tuotoksessa on kivan hempeät värit. Muutamia testaujuttuja on tullut tehtyä.

Näissä tag:ssa olen käyttänyt uusia leimasimia ja punaisessa kiekurassa on Distress Cracle paint:a. 

Yllä tämän päiväinen testailujen tulos. Tämä ei ole vielä ihan valmis, eikä kuivakaan, mutta halusin sen tänne tallettaa. Eipähän taas unohdu. Harmittaa kun muutamat tuotokset on menneet uuteen osoitteeseen ilman, että muistin niitä kuvata.

Löysin YouTube:sta videoita missä ihmisten tekee art journal:ta eli ilmeisesti taide päiväkirjojaan?! Olen siitäkin innostunut ja tehnytkin muutaman sivun.

Nämä eivät ole todellakaan ole niin henkilökohtaisia etteikö niitä voisi tänne laittaa. Olen ehkä ennemmin testannut taas menetelmiä vähän isommalle pinnalle. Näitä on ihan kiva toteuttaa kun saa vähän sotkea. Suosittelen, tämä on hyvin terapeuttista. Käytin näistä niitä uusia tarvikkeita.

Kuten kuvista huomaa osa on onnistunut ihan hyvin ja osa on vähän vähemmän hyvin ja kuten olettaa saattaa tämä viimeinen on kesken

Loppukevennykseksi laitan vielä tehtävän. Missä luuraa Peto?