Olin siis viimeviikolla Helsingissä. Mulle jäi hyvin aikaa poiketa Hobby pointissa. Ostin sieltä nukkikseen (1:12) jääkaapin, hellan, hyllyn ja arkun sekä kaikenlaista pikkusälää. Aivan ihanaa oli päästä hipeltelemään kaikkia tavaroita ja sitten tehdä valintansa mitä ostais. Laitan kuvia ostoksista vähän myöhemmin. Kerkesin jo laittaa niitä paikoilleen.

Lupasin laittaa kuvia kakusta, jonka vein töihin. Kakun nimi voin olla vaikka, että rakkaudesta alumnityöhön :) (vois vaikka luulla, että oon työhullu vaikka en olekaan)

462357.jpg

Viimeviikko oli tosiaan kiireinen. Mulla oli ne valmistujaiset. Tässä kuva tarjottavista.

462358.jpg

Nyt voi sanoa, että on tullut syötyä kakkua ihan urakalla. Houkutuksesta ostettu Mokkahovi oli siis niiiiiiiin hyvää. Kiitos äidille joka laittoi hienon juhlan kasaan. kiitos myös tädille ihanasta pullasta ja huikean hienosta voileipäkakusta.

Sain myös Lunbyn kylppärissä hieman jotain aikaiseksi. Taisinkin mainita jo aiemmin jotain pyykinpesukoneesta ja pyykkikorista.

462365.jpg

Suihkuseinä ei oikein erotu täältä päin kuvattuna, mutta seinä siinä joka tapauksessa on. Kylppäristä ei puutu enää kuin pikku tilpehöörit.

- Nina