Nyt olis niitä lupaamania kuvia.

1048890.jpg

Kuten kuvasta voi huomata on keittiössä jo kokkailtu ahkerasti. En niin hirveesti tuosta ruuanlaitosta perusta, mutta nyt kyllä on väännetty tämän viikkoa vaikka minkälaista pöperöä. Tänään söimme uunilenkkiä (3 eri juustoa kuorrutteessa), perunamuussia ja salaattia, jossa oli jaasalaattia ja jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, persikkaa, viinirypäleitä ja leipäjuustoa. Salaatti oli erittäin hyvää, suosittelen. Salaatti oli tehty suikaleeksi eikä tavallisesti. Ulkonäkö muuttaa makua... : )

1048887.jpg

On siis niin mukavaa pestä koneella astioita. Sinne vaan ja eikun hurisemaan. Tahtoisin toisen tullasen lasilokerikkosysteemin. Kunhan tästä joutaa etelään. Seinälle olis tarkotus laittaa vielä lasisia hyllyjä. Tosin en tykkää kun niihin kertyy pölyä, mutta ne olis aika kivan näköset. Ne niin sannotusti keventäs keittiötä. Kassellaan...

1048893.jpg

Tässä sitten ikkunanpuoleinen seinä. Verhotangot ja verhot puuttuvat vielä. Keittiön tavarat on tuotu ja ne on laitettu paikoilleen. Laatikoita oli kamalan paljon, mutta miulla on tuntuma, että siinä ei ollu kaikki. Kukkasen pöydällä sain tuliaisiksi entiseltä luokkakaverilta. Kiitos Lellukka : )

1048897.jpg

Tämä seinä on vielä laittamatta. Siihen tulee samaa tapettia mitä on olohuoneessa. Seinä on oikeestaan ruokailutilan seinä, mutta se kuuluu keuttiöön, joten se on tässä postauksessa. Kamalaa kun nuo keittiöpyyhkeet rumentaa miun kaunista keittiöö.

1048906.jpg

Meillä oli viimeviikonloppuna ne lista talkoot. Tässä näkyy tuloksia. Koska huoneet on aika matalat emme voineet laittaa komeita korkeita listoja vaan täytyi tyytyä yksinkertaisempiin. Kuvassa on siis olohuoneen seinä. Talossamme oli paljon ovia ja ollan remonttia tehdessä poistettu niistä monta. Kaikkiin aukkoihin tulee kuvassa näkyvät "kehykset". Aluksi mulla oli mielessä sellaset ainakin 10 cm paksuset/levyset listat, mutta onneksi tulin toisiin ajatuksiin. Ne olis olleet liian massiiviset tänne ja huoneet olis kutistuneet.

Laitan vielä tähän viimeiseksi kuvan Remusta joka natusteli autuaana luutansa, jonka se eilen sai. Satuin kerrankin näppäsemään kuvan sopivaan aikaan.

1048913.jpg

Kamala miten likanen matto. Täytynee imuroida huomenna. Nyt rupean tuijottamaan leffaa.

- Nina