Muuttopäivä lähestyy. Lauantaina pitäisi saada "kaupunkiasunto" tyhjäksi, että sunnuntaina ei tarvitse kuin siivota paikat. Pakkaamiset on vielä melko pahasti kesken ja huomenna olisi piiiiiiitkä työpäivä. No, kuka sitä unta tarvitsee?

Paljon on saatu aikaiseksi. Melkein kaikki seinät on levytetty ja sähkötyötkin on hyvällä mallilla. Sähkömiehellä taisi olla hieman pienemmät sähköjenvedot mielessä kuin mitä sitten lopulta olimme suunnitelllet. Hieman hän puhisi ja tuskasteli, mutta tarttui ammattitaidolla työhön. Remontoijille tiedoksi, että sähkömies suositteli kutsumaan sähkömiehen paikalle ennen kuin ruetaan tekemään uutta pintaa!

Olohuoneemme on saanut uuden tapetin ja maalin pintaansa. Huoneessa on myös uusi katto ja jihaaaaa uutta laminaattia. Tosin tällä hetkellä laminaatti on niin pylynpeitossa, että sitä ei alta erota. Kohta siivotaan, malttia äiti ; ) 

935203.jpg

Olohuonetta tapetoidessamme huomasimme, koska tapetti on tumma ja pohjamaali valkoinen näkyy valokoinen ikävästi sieltä tapetin alta. Valttääksemme valkoiset "viirut" maalasin vuotien saumakohdat tummalla maalilla. Tämän asian tietysti olisi annattilainen jo tiennytkin, mutta opimmepahan sen nyt. Yllä oleva kuva on työhuoneesta. Senkin seinät tulee samalla periaatteella kuin muuallakin talossa, että yksi seinä tapetoidaan ja kolme seinää maalataan. Tähän suunnitelmaan tuli hiukan muutosta, sillä maalattavat seinät tapetoimme maalattavalla tapetilla (, jotta pohjatöistä voi hiukan luistaa. Onhan kyseessä vanha talo ja aikataulu tiukka jne... pöh, tekosyitä, laiska mikä laiska). kuvassa näkyy myös uuden katon koolaukset. HUOM! Huone kutistui huomattavasti kun on harvakseltaan maksuhkoja viivoja.

935214.jpg

Hiukan hämärä kuva, mutta huone on melkein valmis. Olen ERITTÄIN ylpeä itsestäni, sillä tapetoin tuon seinän ihan itse. Siis koko seinän ja siinä oli vielä haasteita kun on nuo putket ja niissä kiinnikkeet. Huh, hyvä tuli olen tyytyväinen.

935213.jpg

Hieman on pölyinen kuva, mutta siinä on olohuoneen seinä. Tapetti on samanlainen kuin työhuoneessakin, mutta eri väsinen. Kuvassa näkuu pälyinen lattia.

935217.jpg

Kuva on hieman huono, mutta siinä on ruokailutilan seinät maalattu kahteen kertaan.

935205.jpg

Hieman läytyi koskteusvauriota seinästä. En huolestu vielä. Tämä asia selvitetään ensi kesänä kylppäriremontin yhteydessä. Huolestun vasta sitten.

Nukkekotiin olen tässä tohinassa saanut vaikka mitä ideoita ja materiaaleja. Tapettia on otettu talteen!!!!

- Nina