Huomasin, että blogini on tainnut viettää hiljaiseloa jo jonkin aikaa. Ajattelin hieman näyttää mitä olen puuhaillut, mutta en pitkästytä kertomalla kaikkia asioita mitä on tapahtunut sitten viime kirjoitukseni.

Ensinnäkin olemma muuttaneet pois Viinijärveltä. Lähinnä kokeilimme menisikö talomme kaupaksi ja kuinkas ollakaan se meni. Etsimme jonkin aikaa vanhaa taloa ostettavaksi, mutta sopivaa ei kuitenkaan löytynyt. Teimme sellaisen ratkaisun, että muutimme vuodeksi vuokralle ja rakennutamme talon. Nyt olemme asuneet uudessa talossamme noin 3 kk. Autokatos/-talli on vielä rakentamatta ja pihamaakin on pelkkää hiekka-aavikkoa, mutta ensi kesänä laitamme ne kuntoon.

Koska suurin osa tavaroistamme oli vuoden laatikoissa, jäi arkartelut hieman vähemmälle. Tässä kuitenkin muutamia juttuja mitä olen tehnyt.

Nämä kutsut tein kummitytön rippijuhliin. Selkeä yksinkertainen malli. Oli melko helppo toteuttaa ja pidän (ja kummityttökin piti) mallista. Sisäsivulle tulostimme tekstit.

Syntymäpäivänäni annoin juhlijoille pienet muistot matkaan. On vähän lastenjuhlamainen tapa, mutta nämä olivat niin viehättäviä.

Toiselle kummitytölleni tein tälläisen kortin syntymäpäivän kunniaksi. Tämä on hieman toisenlainen kuin normaalisti, sillä piirsin sydämen grafiittikynillä. Oli ihan kiva toteuttaa tätä työtä.

Olen aika ahkerasti selannut Youtuben -videoita ja näitä tuli piirreltyä. Piirsin myös neniä ja suita samalla sommittelulla.

Tälläinen korttikin tuli tehtyä. Tein sankarille myös korvakorut, mitkä kiinnitin korttiin. Tähän löysin ohjeen sieltä youtube:sta.

Samasta lähteestä on tämänkin vesiputouskortin malli otettu.

Tämä kiva kynäteline meni lahjaksi tai piristykseksi. Tähän sain vihjeen Taavan blogista. Tätä tehdessä vierähti oikein kivasti aikaa ja hartiat oli kipeinäseuraavana päivänä. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Omin värini ei ole vihreä, mutta tästä tykkään.

- NIna