Myyjä luovutti avaimet pari päivää sitten. Tunne on jotenkin niin epätodellinen. En voi uskoa, että oman kodin oven avaan. Innoissani olen tehnyt remonttisuunnitelmia, että en muistanut ottaa talosta ulkopuolelta kuvia. No sisältä on kuvia. Vaatinee hieman remonttia ; ) 

886045.jpg

Tervetuloa meille. Kuva on eteisestä ja jo on linssiludekin tullut kuvaan. Nuo pariovet laitoin juuri hetkisitten huuto.net:n huudettavaksi. Olisimme ne muuten pitäneet, mutta avosiippani on sen verran pitkä niin ei mahdu ovista.

886052.jpg

Tämä ovi avautuu ruokailutilasta keittiöön. Oikealla oleva kaappi aukeaa myös keittiöön. Vaikka onkin hauska puretaan tuo seinä pois.

886053.jpg

Tässä kuva keittiöstä. Ihanaa kun saan suunnitella oman keittiön. Harmittaa vaan kun budjetti rajoittaa luovuutta. Kuvassa olevaa kaapistoa on jo pari henkilöä kysellyt. Ne joutaa mennä. En keksi niille käyttöä (vink vink Tiina). Otan huomenna paremman kuvan jos muistan. Sanalla yritän fotota taloa ulkopuoleltakin.

Tämä päivä meni kaupoissa pörrätessä. Piti hankkia remontti tarvikkeita ja ruokaa talkooväelle. Huomenna nimittäin alkaa remontti. Talkoolaiset tulevat heti aamusta ja sitten perkurauta käteen ja töihin.

Nyt on mentävä lepäilemään, jotta jaksaa huomenna uurastaa.

Nina