...kirjoittamatta. Vaikka viimeviikko olikin kiireinen sain kuitenkin jotain mineiltyä. Mulla on niitä paperilaatikoita, josta sitten väsäsin keittiön.

462532.jpg

Keittiöstä puuttuu vielä verhot ja valaisin sekä taulu seinältä. Tämänlaisia suunnitelmia mulla ainakin on. Kuvassa on nyt sitten uusi hella ja jääkaappi. Kuvan keskellä oleva pöytä ja tuolit on aikaisemmin väkertämäni tuotokset. Maalasin ne ruskeiksi, jotta ne sopisivat paremmin keittiöön. Hieno keittiönpöytä ei vain tunnu kestävän kaikkia astioita vaan jalat vääntyy uhkaavasti. Täytyy suoristaa ja jos kokonaan hajoovat niin korjataan. Vasemmalla seinällä oleva tiskipöytä on myös aikaisemmin tekemäni tuotos. Revin kaapin ovet irti kun kenkkuilivat eivätkä suostuneet toimimaan. Täytynee pohtia uutta ratkaisua oviongelmaan. Kuvassa oleva matto on tilattu Doloresilta. 

462533.jpg

Näitä kalleuksia olen hommannut. Kuvassa vasemmalla on citymarketista ostamani koira ja kissa (kaverukset ovat vailla nimiä, vink vink) Hampaidenpesuvälineet, rukin ja kakkuvadin sekä oikeassa reunassa olevan valurautapadan tilasin doloresilta. Kuvan keskellä oleva kattila on helsingistä hoppy pointista ostettu. Kattila kuuluu sarjaan, jossa on kaksi muutakin kattilaa. Kuva on otettu Lunbyn-nukkekodissa, koska halusin kuvaan kaidepuut, jotka ostin helsingistä. Kaiteesta puuttu ylärima, vai miksi sitä sitten kutsutaankin. Hitaasti mutta varmasti oli se miun motto.. : )

462535.jpg

Kuvassa on se arkku, jonka ostin helsingistä ja astiaston sain äidiltäni. Niistä tulee jumbokupit 1:12 nukkikseen ja iso teekannu on luultavimminkin koristeena. Katotaan!

Perjantain junamatkalla tein vähän ristipistojuttuja. Tilasin verkkokaupasta vähän materiaalia asiaan liittyen ja sainkin pari tyynyä tehtyä. Laitan kuvia, kun keksin kuinka saan tehtyä niistä tyynyt. Täytynee mietiskellä.

- Nina