Ha haa kerkesimpäs vielä tämän kuun puolella päivittämään. On ollut aika kiireinen syksy töissä. Päivät on venyneet ja tekemistä on ollut todellakin reilusti. Askarteluhommat on olleet katkolla ja nukkekotijuttuja en ole edes kerennyt miettiä. Tosin Porin työreissulla löysin kaupan mistä ostin takan nukkikseen. Sitä nukkekotiahan ei ole vieläkään kasattu, mutta hitaasti ja varmasti : )

Käsityörintamalla olen vihdoinkin oppinut neulomaan villasukkia. Viidet sukat on tehty ja ne odottaa päättelyä. Puikoilla on tällä hetkellä lapaset. On pitänyt vähän purkaa ja neuloa ja taas purkaa. Hyvät niistä tulee, kunhan saan taas puikot käteen.

Eilen olin työreissussa Helsingissä. Onneksi ennen junan lähtöä kotia kohta oli kivasti aikaa pyörähtää Sinellissä. Tapasin Taavan siellä ja tehtiin ostelukierros. Kiitoksia Taavalle vaan seurasta ja viemisistä. Pitää yrittää hillitä itsensä sen joulukalenterin kanssa.

2025936.jpg

Tässä suuri saaliini. Kulman pyöristäviä saksia olen etsinyt jo pitkään ja nyt sain ne. Leimasimia ja musteita sekä Ihana -lehden ostin. Luinkin lehden jo junassa kotimatkalla.

2025930.jpg 

Tässä ostamani Magnolia -leimasimet. Ensimmäiset laatuaan. Jos viikonloppuna kerkeäisin kokeilemaan. Joulukorttien tekokin on viivästynyt, mutta 3D kuvia olen leikannut jo valmiiksi. Pitäisi ostaa vähän lisää niitä.

Nyt lösähdän sohvalle ja yritän palautua eilisestä reissusta. Aamulla en meinannut millään saada itseäni ylos sängystä ja koko päivän haukottelin. Yritän nyt päivittää vähän ahkerammin tätä blogia kuin kerran kuussa.

- Nina