Tänään on mulla merkkipäivä. Vielä vuosi niin pyöreät paukkuu. No, siihen on vielä vuosi : )

1593816.jpg

Onnittelut siis näiden kukkastenmyötä kaikille samana päivänä syntyneille.

Olimme lauantaina Tallinnassa päiväreissulla. Lähdettiin perjantaina omalla autolla ajelemaan helsinkiin. Helsingissä oltiin siinä kello 2 maissa ja äkkiä vaan nukkumaan. Aamulla oli herätys kello 6.00 ja matka jatkui. 1593823.jpg

Kuvassa ollaan menossa laivaan. Meillä oli auto mukana kun oli niin suuret ostokset, että niitähän ei olis jaksettu kanniskella ympäriinsä. Paatti oli sisältä 80-luvulle jämähtänyt. Osa matkaajista oli ympäripäissään ja haisivat siis niin pahalle. YÄK! No kaipa se on joku tapa? Nämä öykkäröivät, humaltuneet, haisevat ja aivan liian äänekkäät matkustajat olivatkin sitten ainoa asia mikä laivamatkassa harmitti.

1593829.jpg

Satamassa nappasin kuvan kunnostettavasta laivasta. Harrastin teollisuusvakoilua : )

1593839.jpg

Tallinnassa kävimme kauppakeskuksessa (kuvassa) ja merekeskuksessa sekä hieman eksyttiinkin reitiltä surffaillessamme Tallinan katuja. Yritimme etsiä sitä käsityöliikettä, mutta harmikseni ei aika sallinut ja paikka jäi läytymättä : (

Laiva oli helsingissä kello 8.00 ja sitten vain ajamaan takaisin päin. Silmät meni väkisin kiinni loppumatkasta, mutta onneksi meitä oli niin monta ajokortillista, että pystyimme vaihtamaan kuskia. Sunnuntai meni toipuessa matkan rasituksista.

Nukkekotijuttuja en ole nyt tehnyt. Vähän olen kerännyt tarvikkeita, mutta nyt ei oikein ole nukkistelukausi. Korttejakaan en ole tehnyt sitten äitienpäiväkorttien jälkeen. Äitienpäiväkortit unohdin tietysti kuvata, joten niistä ei ole todisteita. Äsken tein synttärilahjaksi itselleni tilauksen Sinelliin ja cdon.com:n. Vähän pitää hemmotella itseään tänään.

1593818.jpg

- Nina