Pitkästä aikaa taas päivitän blogiani. Kiitettävästi on työ vienyt aikaani ja vapaa ajalla olen sitten lukenut. Lukemisesta kun en viitsi kirjoittaa. Laitan kuitenkin luetut kirjat tuonne sivuihin.

Niin lupaavasti alkanut kasvimaani kasvusto koki kovan kohtalon. Valkoinen ja erittäin karvainen miniriistan metsästäjä kisuli söi kaikki maissien versot. Tästä tapahtumasta on jo useampi viikko, mutta siitä se alamäki alkoi. Sitten itse tuhosin niitä liialla ja liian vähällä vedellä (aina käy näin). Olisi pitänyt saada ne luontoon, jotta en olisi kerennyt niitä tuhota. No, kyllä se siitä. Vielä on muutamia versoja tallella. Toivottavasti edes jokunen päätyisi kasvimaahan.

Tein kortin synttärisankarille ja lauantaina olisi äitienpäiväkorttien vuoro.

1538440.jpg

Korttipohja vaan oli liian keltanen. Siihen hätään ei ollut muitakaan avattavia korttipohjia, joten tämän täytyi kelvata. Kovastihan tuo kiitteli niin kai sankari siitä sitten tykkäs.

Viimeviikolla oli niin aurinkoisia päiviä, että meidänkin pihaan putkahteli kukkasia.

1538445.jpg1538447.jpg1538451.jpg1538453.jpg

On ne niin kauniita...

Eilen kävin päiväreissulla helsingissä. Olin siellä työnpuolesta ja kun työt oli tehty lähdin kaupoille. Laitoin edellisenä päivänä viestiä taavalle ja kyselin vähän opastusta. sain ohjeita ja tein kartan. Ajattelin, että ollaan sitten ihan kunnolla turisteja : ) Hyvin kerkesin kiertää askarteluliikkeet. Söin myös kesän aloitus pehmiksen. Voi että oli hyvää...

1538442.jpg

Ostoksilla kävin hobby pointissa, Askarellissa ja Sinellissä. Voi hyvänen aika sitä ihanien askartelutarvikkeiden määrää. Fiskarssit olivat alennuksessa Sinellissä, joten niitä piti ostaa. Onneksi asun täällä "maalla" niin ei ole joka päivä noin suuria houkutuksia matkanvarrella. Saattais nopeesti hurahtaa palkkapussi noihin kauppoihin.

1538443.jpg

Vähän tuli huono kuva, mutta  kai noistä teksteistä saa selvää. Vielä en ole testannut näitä tavaroita kun matkaväsymys vaivaa vieläkin, mutta lauantaina. Avosiippa lähtee reissuun, joten koko päivä on aikaa puuhasteluun.

Tein muuten elämäni ensimmäisen leikekirjasivun. Vaati pitkää pohtimista, mutta olen ihan tyytyväinen. Laitan kuvan myöhemmin jos muistan : )

- Nina