Laitellaampas vähän kuvia tekeleistäni.

1335570.jpg

Villasukat numero kaksi. Vähän niistä tuli isot, mutta mahtuupahan. Seuraavat teen pienemmät. Keltanen vaan ei oikein ole miun väri ja lankoja ostaessani valitsin keltaisen värin, koska sitä näkee tehdä.

1335578.jpg

Tässä on tekemäni kauluri. Alunperin siitä piti tulla kaulaliina, mutta pyöröpuikkoni olivat liian suuret, joten kauluri se nyt on. Tykkään kovasti tästä väristä ja se on niiiiiin kivan pörröinen. Kauheeta vaan on neuloa noin pörröisellä langalla.

1335580.jpg

Huomenna menemme juhlistamaan syntymäpäiviä. Sankari saa tälläisen kortin ja virkkuukoukun jossa on valo. Huomenna pitäisi käydä kapistus ostamassa. Toivottavasti niitä myyvä puoti on auki : )

1335573.jpg

Mistä johtuu, että kissat aina tunkevat itsensä laatikoihin. Tähän Peto mahtuu ihan hyvin, mutta pienempiinkin on päästävä. Aika usein se ahtautuu sellaiseen pitkulaiseen laatikkoon. On muuten hauskan näköinen. Pitää ottaa ensi kerralla kuva.

Hyviä uutisia sain työn merkeissä. Siirryn toisiin tehtäviin kokopäiväiseksi. Toisin sanoen sain ylennyksen. Asian tiimoilta olen hillunut koko viikon. Tätä työtä tavoittelin.

- Nina