...on. Alkuviikosta tuli kirjat jotka tilasin Suomen anttiikki ja taidekirjan nettikaupasta.
413448.jpg413488.jpg
Nukkekotikirjassa oli paaaaljon ideoita ja ohjeita. Sitä tulen käyttämään. Tuossa toisessa kirjasssa oli myös hyviä ohjeita ja ideoita. Niitä tulee kuitenkin muokata, koska ovat vähän liian "räiskyviä" minun makuun.

Lundbyn nukkekoti koki hieman muutosta.
413490.jpg

Revin kaikki väliseinät ja lattiat pois. Hieman hirvitti kun talossa olleet tapetit ja lattiat ovat olleet paikoillaan nelisenkymmentä vuotta. No, toisaaltaan nyt on uudistuksen aika.
413493.jpg
Peto kävi kokeilemassa talon mittoja. Kuvan alalaidassa näkyy kylpyhuoneen lattiaa, jonka tein mosaiikkilaatoista.
413499.jpg
Tarkoitus oli käyttää vain valkoista, sinistä ja turkoosia laattaa, mutta ne eivät riittäneet. Turvauduin muihin väreihin ja ihan vahingossa kylpuhuoneeseen tuli "maata ja vettä". Kylpyhuoneen seiniin en ollut vielä valinnut seinämateriaalia. Vähän olin ajatellut laittavani samaista laattaa sinnekin, mutta mieli muuttui. Nyt seinät ovat kontaktimuovilla päällystettyä valkoista paperia. Ajattelin, että seinät saavat olla vaaleat, koska lattia on monivärinen.

Maalasin talon kolme ovea valkoiseksi. Se vaikutti paremmalta kuin muovisen ruskea väri. Olen tulostanut aika ison kasan tapetteja ja seinä materiaaleja, mutta ne eivät taida riittää silti.

Olisin laittanut aikaisemminkin tietoa talon etenemisestä, mutta meidän netti ei ollut yhteistyökykyinen.

- Nina