Vu huu! Nyt se toimii. Onki tullu melkosen pitkä tauko tähän blogittamiseen vaikka nyt olis niiiiiin paljon asioita. Remonttia on tehty ahkerasti, mutta rauhallisesti. Rauhallisesti sen vuoksi, että on jouduttu odottelemaan aika kauan tarvikkeita.

1017467.jpg

Tämänlaisia paketteja oli huusholli täynnä sen jäkeen kun keittiön kaapistot oli saapuneet. Paketteja riitti joka huoneeseen. Näitä kokoilimme neljän hlön voimin. Saimmekin kaapit kasattua melko nopsasti. Yhdesta kaapista oli taustalevy hajonnut ja toisesta sivulevy. Tein reklamaation ja liikkeestä tilattiin uudet. Samaisella reissulla tilasin vaatehuoltoyksiköksi nimeämäni liukuovikaapin ja välitilan kaakelit. Tavaroiden liukuovia lukuun ottamatta piti tulla seuraavalla viikolla. Kuinkas kävikään? Rupesin soittelemaan ja selvisi, että kaakelit olivat rekassa ja rekka oli laivassa tulossa Suomeen, eli kestäisi hetken. Puuttuvat levyt ja kaappi olivat muista syistä tuntemattomista viivästyneet. Saimme muutamien mutkien ja puhelinsoittojen jälkeen tavarat melkein kahden viikon viivästymisen jälkeen meille. Samalla tavalla myöhästyi ostamani sänky. Sitäkään ei kuulunut vaan oli soiteltava. No sekin saapui perille viikon myöhässä. Mikä lie huono onni...?

Kaakelit tuli ja laitoimme ne paikoilleen ja mitä ihmettä? Puuttumaan jäi kaksi laattaa. Kyseessä on siis mosaiikkilaatta joka on 31cmx45cm. Menin liikkeeseen ja ensin näytti siltä, että joudun tilaamaan koko laatikollisen laattoja. No, onneksi ei tarvinnut ostaa kuin haluamani määrän. Vaikka tavarat ovat olleet myöhässä ja eksyneet eri osoitteeseen en voi olla heille "vihainen", sillä kyseisestä liikkeestä olen saanut hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Voisi liike tosin miettiä tavarantoimittajiaan!?

1017480.jpg

Tässä kuva keittiön toiselta seinältä. Ensimmäisenä vasemmalla on jääkaappi jos mietitte mikä harmaa möhk'le se on. Liesi on tässä kuvassa vielä pakkauksessaan, eikä sähkömieskään ole käynyt. Hirvittävän paljon työkaluja lojuu pöydillä ja mikä siivo. No, tuo siivo on jo siivottu ja uutta siivoa on keretty tekemään.

1017482.jpg

Tässä keittiön toinen seinusta. Kuvassa oikealla pilkistää ruokailutila. Kaakelit on siis tumman harmaat. Pöydällä on matto ja levy laitettu pöytälevyn suojaksi. Heti kuvan vasempaan reunaan tuli astianpesukone.

1017463.jpg

Muuten olis niin kiva syyskuva, mutta kun roskis on änkäytynyt kuvaan, hemmetti.

Nyt otan muutaman foton keittiöstä ja saatan laittaa vielä myöhemmin postauksen.

- Nina