Kyllä on riittänyt tekemistä. On ollut työkiireitä, juhlia, mökkeilyä, juhlia, juhlia ja juhlia. Tämä kevät on aina sellaista juhlasta toiseen juoksemista. Mineilemään en ole joutanut ja rehellisesti sanottuna on ideatkin ollu kadoksissa. Olen nyt kuitenkin jotain mineilyjuttuja saanut tehtyä kahden kuukauden  aikana.

622759.jpg

Tämmöinen sohvakalusto tuli tehtyä. En kylläkään muista milloin. Muuten siitä tuli ihan kiva ja siisti, mutta tuo kangas harmittaa, se saisi olla vähän räväkämpi. Tein myös paperilaatikosta olohuoneen, mutta se on niin kamala, että en kuvaa kehtaa tänne laittaa.

Kuvassa vasemmalla oleva takka tuli syntymäpäivälahjana. Sijoitan sen lundby:n. Hauska kapistus, mikälie ollut aiemmin?!

Kävin tekemässä hankintoja Lidlissä. Vähän karkasi mopo käsistä kun en osannut päättää minkä paketin otan, joten otin kaikki. Tässäpä kuvia.

622761.jpg

Tästä "ryhmästä" suosikkini on ylärivissä oikealla oleva kaappi. Olen jo sitä vähän fiksaillut (hajottanut).

622763.jpg

Tästä sarjasta saan keittiönkalusteita Lundby:n. Olen jo hieman niitäkin muokkaillut, mutta valmista ei ole.

622765.jpg

Tästä "ryhmästä" suosikkini on vasemmalla ylhäällä oleva kaappi. En tosin tiedä vielä mihin sen sijoitan.

622766.jpg

Vihreä väri ei todellakaan kuulu lempiväreihini, mutta tuo kaappikelloja sen vieressä oleva kaappi olivat niin ihastuttavia, että tämäkin piti ostaa.

Lupasin jossain kirjoituksessa laittaa tekemänin kakun kuvan tänne, mutta on jäänyt joten tässäpä olisi sitten kaakkadepaakkadetta.

622769.jpg

622771.jpg

Voishan se nätimpikin olla, mutta oli se niin hyvää, että näöstä viisveisataan : )

- Nina