Flunssa se sitten iski minuunkin. Edellisestä kerrasta onkin aikaa. Nyt on mennyt viikko tässä tyristellessä ja nyt näyttää, että valoa on tunnelin päässä. Viikko sitten meillä alkoi itikkaongelma. Ne pirulaiset tulee jostain ja kun en vaan löydä niiden reittiä. Luulun jo, että meidän remontti on aiheuttanut jonkin itikkayhdyskunnan muuttamisen ulkotiloista meille, mutta juteltuani naapurin kanssa on kyseessä ilmeisesti vaan todella runsas itikkakanta. Ostin eilen moskiittoverkon ja sen alla sain nukutuksi. Muutaman kerran toki heräsin kun piti asetella verkkoa, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen ostokseen. Tänään kävin vielä  ostamassa ulko-oven eteen hyttyskarkottimen, siis sellaisen palavan kierrukkaversion. Toivottavasti tepsii.

Synttäreitäni juhlittiin viikko sitten ja tässä kuvia lahjoista.

1621952.jpg
1621955.jpg
1621962.jpg
1621965.jpg
1621989.jpg

Sain toisenkin puutarha-aiheisen kirjan, mutta se on vielä kuvaamatta. Puutarhasaksia tuli myös. Laitan näistäkin kuvia kunhan kerkeän.

1621984.jpg
Nämä leffat on tullut katsottua jo aikaisemmin, mutta halusin ne itselleni. Tuo Twister -leffa ei kovin hyvä ole, mutta olen ihastunut sen myrskukuviin.

Tilasin Sinellistä vähän askartelutarvikkeita.

1621971.jpg

Edessä olevat oranssit kukat ostin Tallinnasta, mutta muut on siis ostettu Sinellistä. Noita kukkia olen kauan haaveillut ja nyt ne sitten sain. Vielä jäi monta väria ostamatta. Vasemmalla on pienen pieniä piparkakkumuotteja, joista osa menee luonnollisesti nukkiksen keittiöön (sitten kun se valmistuu) ja osan saatan käyttää kortteihin. On ne vaan niin suloisia.

1621948.jpg

Tähän loppuun laitan vielä ihastuttavan kukkasen joka kukkii puutarhassani : )

- Nina