Pitihän se arvata. Vaikka laminaattia oli paljon ei se siltikkään riittänyt ja meidän tulevaa makkaria ei saatu valmiiksi. Olisin niin mielelläni sijoittanut punkkani siihen huoneeseen. No tässä on oppinut odottelemaan niin ei kai tämä mahdotonta ole.

Makuuhuoneeseen siis laitettiin tänään katto ja listat katon rajaan. Kattolevyä ostin perjantaina lisää kolme pakettia. Myyjä sanoi, että voin avaamattoman paketin viedä takaisin ja saan siitä rahat. No kolmas paketti täytyi avata vaivaisen yhden levyn vuoksi. Mihinkähän sen lopun käyttäisi..... oo, eteiseen. Heti selkis asiat kun kirjoittaa niitä ylös.

Lattiaa ei puutu paljoa ja huomenna meinasin käydä ostamassa sitä lisää. Sitten vain listat ja huone on valmis. Talokooväkihän tuo oli sitä mieltä, että yhden lauantain se remontti ottaa ja sitten olisi valmista. Kunhan tämä urakka on tehty niin sitten saa remontti olla tauolla. Tietenkin suunnitelmia kylpyhuoneen suhteen jo on, mutta jätetään sen ensi kesään.

1069845.jpg

Huone suureni kummasti. No huoneeseen pitäisi saada vaatekaappi miun vaatteille ja punkka vie melkosesti tilaa, joten eiköhän tila pienene : )

Tein pohjapiirroksesta päivitetyn version. Liitän sen tuonne sivut -> pohjapiirros, niin siitä voi verrata minkälainen oli ja minkälaiseksi on muuttunu.

1069833.jpg

- Nina