Reilu viikko sitten se alkoi. Jomotus ja suunnaton kipu. Aaaaaaa... Viisaudenhammas puskee esiin hampaiden alarivistön jatkeeksi. Tietenkin pahin kipu yllättää silloin kun viikonloppu alkaa ja hammaslääkäriä ei löydy mistään. Onneksi sain päivystävältä lääkäriltä vahvaa rohtoa mikä hieman helppotti oloa. Sitten kun arki koitti painelin suorilla hammaslääkäriin. Siellä ne nyhtivät kasvavan hampaan "vastakkaisen" viisaudenhampaan pois. Sanoivat, että en kuulema tee sillä mitään ja se vaan ärsyttää nousevan hampaan ientä, joka siis oli tulehtunut. Sitten vaan antibioottia ja särkylääkettä.

Hammaskipu on sellianen vaiva, että sitä toivoo jotain muuta kipua sen tilalle.... No nyt on kohta antibiootti syöty ja hampaatkin menevät yhteen pitkästä aikaa. Toivottavasti se visuri ei sieltä ihan kohta taas nouse.

Mineilyjä en ole tehnyt pitkään aikaan. Olen tehnyt suursiivousta. Paljon on tavaraa mennyt poistoon ja käyttö tavarat ovat löytäneet paikkansa. Huomenna olisi sitten ensimmäinen lomapäivä. Se tosin taitaa kulua siivouksen parissa.

Juhannus meni kaupungissa. Joka puolella oli todella hiljaista ja ihmisiä näkyi melko harvakseltaan. Ihan kiva viettää juhannusta välillä näinkin.

- Nina