Uusi työ alkoi ja sen myötä taisi mennä vapaa-aika. Olen toki tehnyt vähän askartelujuttuja tässä työkiireiden ohella, mutta mielellään tekisin enemmänkin. Toivon, että kunhan olen sisäistänyt työhommat ja niihin tulee lisää rutiinia voisin harrastaa vähän enemmän  kädentaitoja ja käydä kyläilemässä. En ole oikein kerennyt edes kyläilemään kavereitten luona, mutta kyllä ne kiireet helpottavat ja pääsee ylläpitämään sosiaalisia suhteita.

Sain laitettua niitä kasveja kasvamaan. Vielä eivät ole itäneet, mutta toivon sieltä jotain nousevan. Kaikkea mahdollista on kasvamassa. Onneksi nuo siemenet eivät ole kovinkaan kalliita ja sain Tiinaltakin siemeniä kasvamaan. Toivottavasti saisin kurpitsan kasvamaan niin voisin tehdä piirakkaa kiitokseksi. Toivossa eletään : )

1432968.jpg  

Jotain pientä olen ostanut ja tässä saalis yhdeltä kauppareissulta. Nukkekotiin on nyt sitten ostettu ovet ja ikkunat. Toivottavasti saisin isän avustuksella tehtyä seiniin reijät niitä varten.

1432974.jpg

Nukkekotiin valmistui palmukukka. Multa puuttuu vielä ja lehtiin pitäisi saada vähän kiiltoa. Muuten ihan hauska.

1432971.jpg

Parane pian kortin tein leukkauksesta toipuvalle. Olen ihan tyytyväinen tähän. Korttiaskartelun myötä on ruennut leikekirjan tekeminen kiinnostamaan. Tulevana lauantaina menen kuunteleemaan ohjeistusta asiasta.

- Nina