Tänään aamulla töihin mennessä vein koiruuden hoitoon äitini luo. Olin jo menossa ovesta kun ajattelin tarkastaa oliko äiti jättänyt viestiä pöydälle. Käännyin takaisin ja näin pöydällä kortin ja pienen paketin.
Paketista löytyi aivan ihana sormus. Äidilläni on samantyylinen mitä olen ihaillut usean vuoden ja nyt sain oman. Kuva on vähän huono, mutta sormuksessa on keskellä vaaleanpunainen daimanki (ei aito) ja sen ympärillä vielä kaksitoista kirkasta daimankia sekä molemmilla "reunoilla" yhdet. Sormus on aivan ihana ja tänään töissä sitä piti ihailla useaan otteeseen ja meinasi jäädä työt tekemättä.

Töitten jälkeen kävimme siipakkeen ja ystävä pariskunnan kanssa ravintolassa syömässä. Ruoka oli hyvää ja pyörimällä piti pois lähteä.

Seuraavaksi suunnistimme koiran hakuun ja veimme kissalle ruokaa. Kissa on hoidossa isäni ja äitipuoleni luona. Tämä järjestely siksi, että se ei karvottaisi huushollia totaalisesti ennen juhlia. Kissalla onkin makoisat oltavat "Kaisan (nimi muutettu) kissa hotellissa". Kukaan ei häiritse sitä ja ruokaa ja ulkoilua saa säntillisesti. Voi raukkaa kun kotia joutuu niin koira kiusaa sitä ja vaatii huomiota. Poislähtö haluttomuuden osoitti se kun olimme siipakkeen kanssa lähdössä, livahti kissa yläkertaan. Ei houkutteluistani huolimatta tullut enää alas. Kisuli saapu kotiin sunnuntaina juhlien jälkeen. Eipähän ole vaaraa, että karkaisi juhlien tiimellyksessä.

Kotona olimme vasta reilusti jälkeen yhdeksän. Mysteeripaketti odotti pöydällä. Hetken kiersin sitä ja tein vähän järjestelyjä. Sitten en malttanut enää vaan menin ja aukaisin paketin. Luvan olin siis saannut.
Kyllä hihittelin kun paketin aukaisin Nauru. Erittäin mielenkiintoisia vempeleitä paketista löytyi ja erittäin hyödyllisiä. Kaikki tutkin ja vähän jo testailinkin. Näitä ei siipake sitten käytä. Nämä ovat minun. Erittäin paljon kiitoksia lahjasta Hymy.

- Nina