Kyllä on niin kiva lomailla. Koti on siivottu nyt perusteellisesti ja törkyä on tullut heitettyä pois. Kamalaa mitkä määrät voi ihmisillä olla turhaa tavaraa. Voihan olla , että kohta huomaan heittäneeni jotain käyttökelpoista pois, mutta olkoon.

Mineilyä en ole nyt harrastanut. Kaikkenlaisia suunnitelmia kyllä on, mutta en ole vain toteuttanut niitä. Jahka tässä joutaa pitää toteuttaa suunnitelmat.

Olen suunnitellut omaa taloa niin kauan kuin vain muistan. Suunnitelmia on ollut monia ja ne ovat muuttuneet riippuan päivästä. Nyt olen yhden ratkaisun keksinyt. Uuden uutukainen kivitalo mulle kiitos! On lähipiirissä ollut aika monta varottavaa esimerkkiä vanhoista taloista ja niistä löytyvistä yllätyksistä, että taidan haudata sen haaveen. Vanhassa talossa olisi kuitenkin se menneisyys ja jo eletyt tapahtumat... Uuden kivitalon hankkiminen voi vaan olla vähän liian kallista, joten täytynee jatkaa suunnitelmia. Kamalasti tulee suunnitetua vaikka mitä. Taidankin kirjoittaa cv:n, että harrastan suunnittelua :)

No kaikki aikanaan, nyt rupean surffailemaan blogeissa.

- Nina