Huomenna pyrähtää mittariin pyöreitävuosia eli syntymäpäivät ovat edessä. Olen yrittänyt kehitellä tässä kriisiä ja taitaahan se sieltä tullakin : ) Juhliminen aloitettiin jo viime lauantaina kun työporukat tuli visiitille. Talon valtasi neljä enemmän ja vähemmän "kahelia" tyyppiä. Syntymäpäivälahjaksi sain lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan ja aivan mielettömän hienon kukan.


Kukka on nimeltään perhoskämmekkä ja kukan mukana tuli kunnioitettava lista ohjeita. Hieman puskee hikeä pintaan kun meikäläisellä ei oikein asiat mene yksiin näiden kukkien kanssa (vain vahvat selviävät). Hienolta se nyt vielä kuitenkin näyttää ja toiveissa on saada se kestämään ja kasvattamaan keikejä (taimia), joista voisi sitten laittaa uuden kukan kasvamaan.

Viime sunnuntaina sain paketin, jota kiellettiin aukaisemasta. Tiedustelujen jälkeen selvisi, että lahjan saa aukaista huomenna illalla. Kyllä kutkuttaisi. En millään malttaisi pitää näppejäni erossa tuosta paketista.
Kortissa lukee, että jos olet kyllästynyt vanhenemaan, senkun vaan lopetat. Tämä paketti pitää kynsissään. Se on aika painava ja melko isokin. Mitäköhän siinä pahtaisi olla? En kestä tätä jännitystä, mutta en voi sitä vielä aukaistakaan kun ei ole lupaa.

Huomenna juhlimme sen verran, että menemme jonnekin ravintolaan syömään töitten jälkeen ja vetoan synttäreihin viimeiseen asti ja käyn lainaamassa leffan ja pienen pussin karkkia. Sitten lauantaina juhlitaan sukulaisten ja kavereitten kesken.

- Nina