Toiveista tulee totta. Me on ostettu talo. Kirjoitan vasta nyt asiasta sillä olen halunnut varmistaa asian. Talokaupat tehtiin perjantaina, joten nyt voi vapaasti hehkuttaa. Tarviiskohan sitä muuttaa vähän tekstiä tähän blogiin? Olen jo pakkaillut tavaroita ja kovasti olemme suunnitelleet remonttia. Ihanaa pääsen suunnittelemaan keittiötä ihan urakalla.

Talomme on kivitalo. Noin 30 km päässä nykyisestä asumuksestamme. Toisin sanoen meistä tulee maalaisia, kamalaa. Ei vaan ihanaa. Talo on 50-vuotta vanha ja siinä on noin 95 neliöö. Pinnat menee uusiks, että saadaan ns. modernisoitua taloa. Talo on omalla tontilla ja siinä on mielestäni erittäin viehättävä ulkorakennus. Ulkorakenuksessa on sauna, kellari, autotalli, varasto ja iso kesähuone. Joskus tulevaisuudessa huoneeseen voisi laittaa patterit ja ottaa sen umpärivuotiseen käyttöön.

Pääsemme muuttamaan taloomme syyskuun puolessavälissä. Kuinkahan maltan odottaa. Tässä avomiehen kanssa väännetään remontista tai siis lähinnä siitä mitä sitä tehtäis ja mistä alotettas, mutta onhan tässä aikaa mietiskellä.

Laitan talostamme kuvaa kunhan saan sellaisen napattua. En viitsi laittaa toisten ottamia kuvia ilman lupia... ; )

- Nina