Olen tässä tehnyt vähän muunkinlaisia ostoksia kuin remonttiin liittyviä.1017732.jpg1017734.jpg

Meinasin kokeilla 3D korttien tekoa. Ostin muutamia leikattavia kuvia ja tarroja. En ole aiemmin nähnyt cernit -massaa tommosena lajitelmapakkauksena. Piti ostaa pois jos kerkeis vaikka mineilemään lähempänä joulua. Joulunaikaan teen yleensä paljon palapelejä ja ostinkin -kun halavalla sain - palapelin joka näkyy alemmassa kuvassa vasemmalla. Yleensä ostan herttasia, pirtsakan värisiä ja helppoja palapelejä, mutta...tämä oli siis edullinen.

Olen saanut kunnian toimia kaasona. Kaiketikkaan en voi vielä paljastaa kenelle, mutta voin toki kerta mitä tein asiaan liittyen. Morsian saa kyseisen jutun huomenna. Mikä se siis on?

Häiden suunnittelu kansio: Kasasin netistä tietoa häistä ja sitten "leikkaa liimaa" -systeemillä kuroin niistä kirjasen. Lisäsin tilaa muistiinpanoille ja kuville sekä mahdollisille kangasmalleille yms. Muokkasin vähän koukeroisempaan muotoon ja tulostin. Sitten kansitin tuotoksen valkoisiin kansiin.

1017730.jpg

Laitoin lilanvärisiä valilehtiä, jotta ei olisi liian valkoinen. Sitten koristeli tuotoksen.

1017731.jpg

Etukansi

1017728.jpg

Takakansi

1017729.jpg

Takakannen sisäpuolelle laitatin tarralla olevan taskun ja koristelin sisäsivujakin. Olen tuotokseen melko tyytyväinen. Näitä jos tekisi enemmän, voisi niistä tulla todella kauniita. Kokeilin ensimmäistä kertaa ääriviivatarroja ja -tusseja. Joulukin on tulossa niin voisi tehdä kortit vaihteeksi itse. En ole tehnytkään kortteja itse pariinvuoteen.

Nyt nukuttaa kovasti, joten nukkumaan on mentävä.

- Nina

p.s. Hampaiden kanssa on taas ongelmia. Ärsyttävää, heti kun käy hammaslääkärillä rupeaa hampaita vihlomaan. Varmasti on juurihoitoa tiedossa.