Äitini oli siskotyttöjensä kanssa Thaimaassa, Sha-amissa. Sain ihania tuliaisia reissulaiselta.

402200.jpg

Ihania astiastoja ja ruokia. Takana on houkuttelevan näköinen hedelmävati.

402202.jpg

Tämä teeastiasto on ehdottomasti suosikkini. Valitettavasti se mittatikku jäi taas pois, mutta näkyy se edellisessä kuvassa.

402205.jpg

Tämmöisiä vateja sain kuusi. Kaikissa oli ruokaa, ne oli liimattu vatiin kiinni ja uteliaana ihmisenä revin ruuat yhdestä vadista pois (anteeksi!). Mikä kaunis kukkakuvio sieltä paljastuikaan. Jos ovat käsintehtyjä niin on ollut tekemistä.

Ystävänpäivä oli ja siksi teinkin korttien sijasta ystävänpäiväsydämiä. Alla olevan kuvan pikkuiset pussukat ovat tuliaisia kaukomailta. Nämä pussukat menevät ystävilleni. 

402207.jpg

402206.jpg

Toinen ystävistäni taisi hieman hurahtaa minijuttuihin ja siksi laitoinkin hänen pussukkaansa hieman minitavaroita (barbie kokoa). Kaksi kirjaa, jotka tulostin. Sisälle laitoin vanhasta puhelinluettelosta sivut. Ruusut ja vesimelonin puolikkaat on tiimarista. Kirjat ovat erikokoisia ja niistä piti tulla printatessa ruskeita, mutta printteri oli haluton yhteistyöhön kanssani.  

Huoneen järjestelyt ovat vielä hieman kesken, mutta edistyvät kovaa vauhtia. Seuraavaksi ajattelin paneutua nukkekodin remontoimiseen. Voi olla, että suunnitelmat muuttuu. Tämän harrastuksen otan siten, että en tressaa vaan teen, jos huvittaa.

- Nina