Hui, miten nopeasti tuo aika vierähtää. Nyt jäi kahdelta kuukaudelta ihan kokonaan kirjottamatta. Himputti.. Sain jo hieman kommenttia, että onkos se blogi unohtunut ihan kokonaan. Ei ole unohtunut. Kaikenlaista on tullut tehtyä tässä kesän aikana ja nyt jo töissäkin porskuteltu kolme viikkoa. Kunnon työkiireet alkoi tänään, mutta vielä on ihan mukavaa.

Askartelujuttuja on tullut hieman tehtyäkin ja ristipistoja sekä virkkaamista. Mitään ei varsinaisesti ole valmiina, mutta monta juttua aloitettu : ) Ostin myös ihan uuden askarteluvälineen. En kerro vielä mikä se on vaan pidän jännitystä yllä. Paljastan sen valokuvan kerä.

Kesällä oltiin mökillä ja säät kun oli mitä oli tuli kaupungissakin vietettyä aikaa. Muutaman retken tein kesällä, mutta ihan päiväseltään.

1871720.jpg

Tämän kuvan otin mökin laiturilta. Oli mielestäni niin upean näköinen luonnon työ, että se piti ikuista ja jakaa.

1871724.jpg

Paljon en kalastamisesta välitä, mutta nyt tuli piiiiitkästä aikaa tehtyä onginta hommia. Saalis on kuvassa. Kissa sai suunsa makeaksi näistä herkuista, mutta keittäähän ne ensin piti. Ei oikein onnistunut syöntiurakka raaoista kalasista. Pakko laittaa vielä huomio, että allekirjoittanut sai enemmän saalistä kuin ukkopahanen...

1871729.jpg

Remonttia ei muuten tehty kuin vanha piippu pistettiin uuteen kuntoon. Tätä ei käytetä niin se laitettiin umpeen ja pintaan tasotetta.

1871732.jpg

Piipun yläpää on pellitetty, mutta se odottaa vielä maalia pintaansa.

1871735.jpg

Kaveruksilta vielä terveisiä blogissani vieraileville.

Sain tunnustuksen... Kiitoksia Ninni.

1871802.jpg

Tämä tulisi jakaa seitsemälle bloginpitäjälle -> Tietysti Tiinalle ja Villelle, Anastasialle, Taavalle, Rouva Lypsylle, Ella Eliisalle, Ninnille pinksautan takaisin ja Empalle sekä monelle muulle kenen blogia luen, mutta viestiä jätän heille harvoin.

Sääntöjen vastaisesti jätän nyt linkittämättä noita ja ilmoittelematta, sillä kaikissa noissa blogeissa taitaa hieno merkki jo sädehtiä.

- Nina