Nyt vasta pääsin päivittämään blogia. Viimeviikolla alkuviikko meni toimittaessa kaason velvollisuuksia. Teihtiin morsaimmen kanssa riisipusseja. Niihin ei tosin laiteta tavan riisia, jotta tipoille ei käy kalpaten. Laitan niistä kuvia kun saan ne. Sitten Ystävänpäivänä piti päivittää, mutta tietokone oli varattu koko illan. Miekkoseni opiskelee työn ohella, joten en voinut häntä häätää pois. Torstaina iski sellainen selkäkipu, että en kyennyt edes töihin. Siinä meni viikonloppu rattoisasti könkätessä. Niin vaan se aina siirtyy ja jotain tulee esteeksi. Tällä viikolla pitkät työpäivät on estäneet kirjottamisen. Nyt kuitenkin on vaparipäivä ja selkäkin on sen verran kunnossa, että tämä homma onnistuu. Nyt laitan niitä ystävänpäivä kortteja tulemaan.

1309183.jpg1309186.jpg

1309189.jpg1309184.jpg

Mulle on kertyny jo muutama leimasin, mutta musteet on olleet tosi huonoja. Nyt kävin alanliikkeesta ostamassa muutamat leimasinmusteet. harmikseni musta oli loppunu. Oon pitkään haaveillu noista kirjainleimoista ja nyt ne sitten sain.

1309193.jpg

Nyt sitten Pedosta kuvia kun lupasin. Kun tulin tähän tietsikalle heti katti marritti perässä. Istu tietokoneen vieressä ja kytisti hiiren nuolta. Mulla on kuulokkeet päässä. Kuulokkeissa on mikki jota Peto yritti äsken pyydystää. Kyllä se saikin pariin kertaan vedettyä multa kuulokket päästä.

1309202.jpg

Sitten pientä rupesi väsyttämään.

1309204.jpg

Nyt se nukkuu tuossa vieressä.

Villasukat numero 2 ovat valmistumassa. Ensimmäisistä villasukistani tuli ihan hyvät. Neulonta jälki on vähän epätasaista, mutta siitä se paranee. Saatan laittaa villasukat nro. 2 kuvankin kunhan valmistuuvat.

- Nina