Vaikkakin tekemistä vielä riittäisi huushollissa olen silti suunnitellut jotain muuta. Minijuttuja olen harrastanu siis vuoden verran. Välillä vähän enemmän ja välillä vähän vähemmän. Nyt oon kuitenkin inspiroitunut nukkekoti blogeista jälleen siihen malliin, että menin ja tein nukkekodista pienoismallin. Voi olla, että huoneita on liikaa ja talo vie liian paljon tilaa, mutta ainahan sitä suunnitella saa.

1170330.jpg

Talo on siis tässä kuvassa tosi mini. Sen mitat olis 1:1 100 cm x 120 cm. Mittasuhteet ei ihan pidä paikkaansa, mutta ovat sinne päin. Tässä kuvassa vielä etuseinät.

1170333.jpg1170343.jpg

Vasemmalla on terassi ylimmäisenä. Sen alapuolelle tulisi ovi sisälle. Kaikkein alimmainen on vaan kolo eikä siihen siis tulisi mitään. En nyt osaa selittää tätä ajatusta paremmin. Joka tapauksessa alhaalta vasemmalta (tyhjän tilan vierestä) kellari/ruokavarasto, aula/pukuhuone ja sauna. Ylempikerros pitää sisällään (vas.) keittiön (tähän huoneeseen pääsee siis myös ulkokautta) sen vieressä eteisen/aulan (etu seinään tulee siis ulko-ovi). Seuraavassa kerroksessa olisi siis olohuone ja tyohuone. Seuraavassa kerroksessa on makuuhuone ja wc. Ullakko on siis ullakko.

Suunnitelmani on aika laaja ja kun ottaa huomioon, että talossa olis neljät rappuset ja ikkunoita eri muotoisia jne. niin luulen, että joudun tekemään uusia suunnitelmia. No katsellaan. Avopuolison kanssa on käyty keskusteluja noin ison nukkekodin sijoittamisesta, mutta jos nukkekoti valmistuu niin eiköhön se paikkansa löydä.

lisäsin pari kuvaa keittiöstä tuonne ennen jäkeen kohtaan.

- Nina