Jo kerkisi kuukausi taas vaihtumaan. Tammikuu hurahti aikamoisella vauhdilla ohi. Nyt pommitan kuvilla.

Mulla kävi eilen vieras. Tutustuin Taavan kautta samalla kylällä asuvan askartelijan kanssa. Eilen siis tavattiin ja rupateltiin kaikenlaista. Mukavaa oli. Tein Rouva Lypsylle kakun ja mukaan vietävääkin.

1270865.jpg

Ihan hyvä kakku, hieman parannettavaa aina on : )

1270853.jpg1270849.jpg

Laminointikoneella tein kirjanmerkin. Kuvassa siin sama merkki molemmin puolin...

1270819.jpg

En oo eläissäni neulonu villasukkia, joten nyt iski kipinä ja piti käydä ostamassa tarvittavia välineita. Tuli tosin ostettua vähän muutakin mukavaa korttiaskartelua ajatellen. Ensimmäinen villasukka on valmistunut ja toista mennään jo kiitettävästi. Jälki voisi parempaa olla, mutta nämä sukat tulee omaan käyttöön ja ovat siis harjoitus versiot. Saatan laittaa kuvan kunhan ovat kokonaisuudessaan valmiit.

1270857.jpg

Tilasin Suuren Käsityölehden ja siellä oli kuponki, millä pystyi tilaamaan tälläisen fiskarssin satsin. Kuvassa siis paperigiljotiini, kulmaleikkuri, kuvioleikkuri ja sakset mihin ei pitäisi tarttua mikään. Vähän jo näitä testailin hyviltä vaikuttaa. Tarra-arkki tuli ylimääräisenä. Just näihin juttuihin mie aina lankeen. Sitten vielä laitetaan yllätyksiä, että varmasti tulee tilattua lisää tuotteita. Nyt toppuuttelen kuitenkin kun Taavalta olen tilannu papereita ja pyörähdin Tiimarissakin. Ostin kolme leimasinta. Laitan kuvaa kun saan niistä jotain aikaiseksi.

1270832.jpg1270838.jpg

Tämmoset kortit meni ystävilleni, joitten työnkuvat muuttui. Liikaa sisäpiiri asiaaaaaaa..... Kortit nyt kuitenkin tässä.

1270842.jpg1270846.jpg

Tämmönen kirjanmerkki tuli myös tehtyä ja se meni jo eteenpäin.

Nukkisjuttuja kattelen aina välillä. Pyörin kaupoilla maanantaina ja silmiini osui tämmöinen.

1270873.jpg

Roskiksessa ei ollu hintaa ja kassalla kysyinkin sitä. Myyjälläkään ei ollut tietoa tuotteen hinnasta, joten sain roskiksen TODELLA edullisesti : )

Loppukevennykseks laitan kuvaa meidän toisesta karvakaverista. Kouruus Remu :)

1270792.jpg

1270813.jpg

Mitkä karvatassut!

- Nina