Nyt on juhannus vietetty. Sää oli ihan hyvä mökkisääksi ja niitä tämän kesän riesoja itikoita oli myös. Mökkeillessä ne ei jostain syystä niin paljoa häiritse kuin täällä kotona, merkillistä. Minullahan alkoi siis loma nyt juhannukselta. Tekemistä kyllä riittää, mutta en ota stressiä asiasta. Teen mitä tykkään ja otan rennosti :)

Sain korttejani myyntiin, jihuu : ) Niitä oli jopa mennytkin, joten nyt on 3D-kuvia leikattu ahkerasti, jotta varastot tulisi täyteen. Tarkoituksenahan ei todellakaan ole elättää itseään korttienteolla (voiko se olla edes mahdollista?) vaan saada varoja materiaali ostoihin. Pakko se on vain myöntää, että kyllä se uusien askartelujuttujen ostelu on vaan niin mukavaa. Samalla voi kokeilla uusia tekniikoita : )

Tässä kuvia pakettikorteista joita tein. Näitä oli todella mukava tehdä ja ne on niin söpöjäkin.

1669380.jpg1669383.jpg

Tässä taas (huonoja) kuvia korteista mitä tein. Aiheita oli häät, kastejuhla, synttäri eli ihan perinteiset. Täytyy kyllä sanoa, että nyt ei kuva tee ihan oikeutta noille korteille. On ne koristeellisempia.

1669386.jpg1669388.jpg

Tässä kuva niistä synttärilahjoista joita sain. Kuvasta puuttuu oksasakset ja hienot kukkahanskat, koska ne tuli heti käyttöön. Kirja vaikuttaa oikein hyvältä samoin kuin edellinenkin. Sen olenkin jo kahlannut läpi, mutta tämä on vielä hieman kesken.

1669395.jpg

Taas on vähän huono tuo kuva, mutta siinä on ne uudet kakkulani. Nämä on siis minulla ensimmäiset laatuaan. Vähän on vielä opettelemista, kun tuppaa aina noihin linsseihin tulemaan sormenjälkiä : ) Sain jo kommenttia laseista, että näytän paljon fiksummalta. En nyt tosin tiedä miten suhtautuisin kommenttiin... 

1669407.jpg

Remusta tuli tosi hyvä kuva. Vaikkakin se oikeasti on melkoisen höppänä koira näyttää se tässä kuvassa melkoisen arvokkaalta.

1669412.jpg

Pedosta sain myös ihan hauskan kuvan.

1669418.jpg

Sitten vielä pörriäiset yhdessä. Sängyssäpä tietenkin vaikka se on kielletty paikka.

1669398.jpg

- Nina