Laitoimme tänään avosiippani kanssa vähän tapettia ja maalia seinään. Vihdoinkin on ruokailutilan seinän pätkä tapetoitu. Tapetti on samaa kuin olohuoneessa.

1065828.jpg

Ruokailutilasta puuttuu listaa sekä verhotangot. Äitini halusi ostaa meille tuparilahjaksi verhotangot. Emme laittaneet vastaan. Kiitos äidille.

Viimeinen huone mikä on ollut laittamatta alkaa valmistua. Huone on siis meidän tule makuukannari. Ongelmaksi on kehkeytynyt siinä huoneessa patteri. Termostaatti on jotenkin sökö. Patteri paahtaa aika kuumalla ja kun yritän laittaa pienemmälle niin se singahtaa takaisin paahteelle. No kylläse siitä, joko se korjataan tai muuten hikoillaan yöt.

1065829.jpg  

Tässä kuva tulevan makkarimme seinästä. Maalasin tähänkin huoneeseen saumojen kohtaan tummat viivat, jotta se valkoinen ei paista alta. Huoneen kolme muuta seinää on laitettu ja ovat siis valmiit. Huoneesta puuttuu tämän seinän lisäksi katto ja lattia. Olemmekin kutsuneet tutun porukan talkoisiin. Huominen olisi tarkoitus taas remontoida urakalla. Sunnuntai oli tarkoitus lepäillä, jotta jaksaa töissä paahtaa ensiviikolla on nimittäin pitkiä päiviä tiedossa. Nyt nukkumaan.... zzzzzzzzzzzzz.......

- Nina