Oikeastihan on jo sunnuntai, mutta kun vuorokausirytmi on näin lomalla mennyt ihan uusiksi on minulla vielä lauantai. Aikaa on taas vierähtänyt viime kirjoituksesta. En ole kuitenkaan ihan toimettomana ollut. Tein serkulleni puvun. Tämä on ensimmäinen tekemäni puku. Oikeastaan en ole kovinkaan paljoa ommellut, mutta muutamia hameita, housuja ja laukkuja on tullut puuhattua. Tämä puku on siis ehdottomasti suurin tekemäni ompelus.




Pieniä virheitä sieltä löytyy, mutta 98%:sti olen tyytyväinen tulokseen. Puvussa on tukikangas topissa ja vuori. Niitä en ollut ikinä ennen laittanut mihinkään. Kuvissa puku on hutasemalla silitetty ja vaatii siis silittämistä. Viimeisessä kuvassa "vyön" päät eivät ole tasalla, mutta päätimme jättää sen kauneuspilkuksi. Ompelu sujui melkoisen hyvin, mutta paljon on vielä opittavaa. Tästä projektista opin paljon ja osaan varmasti tehdä asioita toisella tavalla seuraavalla kerralla. Olen tyytyväinen ja niin taisi "asiakaskin" olla. 

Muut puuhailut on jääneet nyt vähän vähemmälle, mutta nyt kun tämä projekti on ohi voisin keskittyä muuhun. Suunnitelmia on paljon ja uusia laitteitakin hommattu. Saas nähdä mistä aloittaisin.

- Nina