Tässä siis kuva keittiöstä hetki sitten.

1017715.jpg

Kuvassa näkyy aika hyvin keittiön ilme. Hana on ostettu eilen. Pitkään sitä mietittiin, sitten kun oli putkimies tulossa oli pakko tehdä ratkaisu. Itse olen tyytyväinen tulokseen. Keittiö ei siis ole vielä valmis. Osasta kaakeleita puuttuu saumaus, silokoni on laittamatta, osa kahvoista puuttuu, liesituuletin on vielä pahvilaatikossa ja hyllyjen laittaminen sekä siivoaminen on tekemättä. Voi olla, että listasta unohtui jotain, mutta eiköhän ne tule tehdyksi silti.

1017718.jpg

Tässä ikkunaseinältä napattu kuva. Keskimmäisen pöytälevyn päällä on vielä suojamuovi. Kuvassa näkyy kahva, joita siis osassa ovista jo on. Verhot on vielä mietintämyssyn alla. Jotain ideoita on, mutta ei mitään lopullista. Ei sillä kylläkään vielä kiire ole kun on sälekaihtimet ja hahaa seinääkin pitäis hiukkasen maalata.

1017720.jpg

Nappasin kuvan myös meidän tulevasta makkarista. Seiniltä on revitty tapetit ja yksi seinä on levytetty (seinä jää kuvassa vasemmalle). Tästä huoneesta pääsi viereiseen makkariin. Jätimme oven levytyksen alle. Oveen "pakotin" kaikkia talkoolaisia laittamaan nimensä. JOS ja jos sitä joskus remontoi ja purkaa seinää niin sieltä alta paljastuu liuta nimiä ja päivämääriä. Kahvankin jätimme seinän sisään. Vahasin listoja, jotka näkyvät kuvassa. Todella riittoisaa tavaraa ja melko helppo laittaa. Työtaso oli vain liian matala, mistä johtuen selkään jomotti.

1017722.jpg 

Tälle seinälle tulee aikaisemmin mainitsemani "vaatehuoltoyksikkö". Kaappiin pitäisi tulla liukuovet ensi perjantaina tai seuraavana maanantaina. Kiva kun hommat etenevät, vaikkakin välillä liian hitaasti.

- Nina