Olen askarrellut hieman. Tein kaikki joulukortit 3D-kuvista ja niitä olikin 22 kpl. Tarkoituksena oli tietenkin kuvata kaikki, mutta kuinka ollakkaan se unohtui. Kahdella kaverillani on tässä juolun ja uuden vuoden tienoilla syntymäpäivät ja niihinkin tein luonnollisesti kortit, mutta kuinkas ollakkaan unohdin kuvata ne. Toinen korteista oli vielä ensimmäinen kirjanmerkki/onnittelukortti. Ostin itselleni joululahjaksi laminointikoneen ja sitä sitten testasin. Himputti.. No jatkossa sitten kuvia niistä.

Syksyllä remontin keskellä tein pieniä ostoksia askarteluun ja mineilyyn liittyen. Siinä hässäkässä vain ei kerennyt sen tarkemmin niihin perehtyä. Nyt on kuitenkin remonttihössötys hetkeksi ohi (Verhotangot puuttuu vielä, mutta vaatekaapit on asennettu.), joten nyt tajusin kuvata ostokseni.

1189310.jpg

Tiimarista ostin siis nuo minijutut ja punaiset pikkuriikkiset helmet. Näin jossain nukkisblogissa punaviinimarjoja ja olettaisin, että näitä kyseisiä helmiä on käytetty olennaisena osana. Loput helmet ja kakkuvuuan ostin käsityömessuilta, olikohan marraskuussa. En ole vilä niistä mitään tehnyt, mutta kunhan aski koittaa täytynee jotain yrittää.

1189303.jpg

Kuvassa taustalla on siis laminointikkoneeni. Hyvin toimi. Muut tavarat on ostettu Nukkekoti ja lelu EM:stä. Kumpparit ovat ehdoton suosikkini. Ne on niin hauskat.

Olen suunnitellut sitä nukkekotia lisää. Avosiippa toivoi jos mitenkään se ei olisi niiiiin iso. Lupasin sitä pienentää ja ajattelinkin tehdä kunnon laskelmat ja pirrustukset ensi viikolla ja seuraavalla käydä kyselemässä vähän vanerin hintoja. Voi toki olla, että tämä projekti jää suunnittelu asteelle, mutta mielestäni se on puolet ilosta.

- Nina