Eilen olin suorittamassa kaason velvollisuuksia. Morsmaikun ja hääpuvun tekijän kanssa kierrettiin kangaskauppoja. Minulle tulee aina välillä vimma tehdä vaatteita ja yleensä se vimma alkaa siitä kun menen kangaskauppaan. Nyt olin kuitenkin päättänyt, että mitään en osta ja jos jotain ompelen saa vanhat kangaspalat siihen kelvata. Olimme kiertäneet jo kaksi kauppaa ja oli aika siirtyä toisaalle kun toiset halusivat vielä käydä liikkeessä, mikä on muuttamassa uusiin tiloihin. Ajattelin, että säästyn siltä kun menen hakemaan autoa ja otan toiset kyytiin siirtyäksemme toisaalle. Harjottelin siinä sitten taskuunparkkeeraamista ja tuli puhelu. Puku kangas olikin löytynyt sieltä missä tytöt oli ja meillä ei ole tarvetta mennä seuraavaan. Sain siis kutsun palata.

Päästyäni kauppaan tuli sellainen yllätys vastaan, että eihän siitä voinut kieltäytyä. Kangaskaupassa sai latoa muovipussiin niin paljon kankaita kun mahtuu, erittäin edulliseen hintaan. Kaiken kiertelyn jälkeen olin haalinut kaksi kassillista kankaita.

1326032.jpg

Tässäpä olisi saalis. Kaikenlaisia ihania kankaita sain ja paljon jäi vielä ottamattakin. Miekkoseni nauroi noille kuvan alalaideassa olevista kankaiden näytepaloista, että ne ei varmaankaan kuulunut kauppaan. Kovasti olen kyllä sitä miltä, että nekin oli myytävänä : ) Noista pienistä kangaspaloistahan saa nukkikseen vaikka mitä. Olenkin hipellellyt niitä koko päivän... Toivottavasti saan kankaista jotain aikaiseksi.

Eilen iltapäivällä oli vuorossa toivottavasti viimeinen hammaslääkärikäynti pitkään aikaan. Toivottihan tuo hammaslääkäri minut tervetulleeksi vuoden päästä tarkastukseen. Viimekesänähän nämä "hammasongelmat" alkoi. Sen jälkeen on paikattu ja tehty juurihoitoa ja poistettu hampaita, huh. Eilen vetivät ylhäältä taas viisaudenhampaan. Suussa on ammottava monttu ja hieman arkuutta havaittavissa. Täytyy kyllä kiittää hammaslääkäriä kaikesta työstä, kiitos.

- Nina