Kyllä on viikko vierähtänyt nopeasti. En ole kerennyt minijuttuja tekemään. Olen vähän uudistanut meidän työhuonetta. Työhuoneessa kun ei ollut tarpeeksi tilaa työskentelyyn. Työhuone toimi, ennen mineilyharrastustani, kissan huoneena ja satunnaisena tietokoneen käyttö huoneena. Viikko on muutenkin mennyt töiden parissa aika tehokkaasti. Huomatkaa en valita, mutta kyllä uusi työ tulee helposti työpaikalta kotiin mukaan.

Viime kirjoituksessani lupasin laittaa kuvaa mitä juttuja tein fimo-massasta. Tässä tulee.

402195.jpg

Ostin vahingossa tavallisen punaisen massan asemasta kimaltelevaa massaa. No eihän sellaisesta voi juustoa tehdä, joten tein astiaston. Kyllä oli näpertäminen. Mittatikku puuttuu, mutta voin vakuuttaa, että pieniä kahvikuppeja ovat. Tein myös porkkanoita ja saviruukkuja, jotka ei kuitenkaan kameraani eksyneet. (korj. 25.2. kyllä ne saviruukut ja porkkanat kuvasta löytää : ))

Siiten suuri ja hieno juttu. Koko mineilyn perusjutska. NUKKEKOTI TULI...

402198.jpg

Nukkekodin lattiat on hyvässä kunnossa, varsinkin kun se on 60-luvulla siihen laitettu. Tapeteissa on jälkiä asukkaiden taulujen siirroista. Vaikka lattia on hyvässä kunnossa meinaan vaihtaa kaikki mintamateriaalit talosta.

Kuvasta näkyy, että tekemäni huonekalut ovat aivan liian isoja taloon, joten nyt niitä nukkekoteja täytynee olla kaksi. Tekemäni huonekalut on tehty 1:12 ja talo on 1:14 laskujeni mukaan. Voi tosin olla, että talo on peräti 1:18, niin kuin Lunbyn talot yleensä on. No, niitä huonekaluja kerkeän vielä miettiä, sillä ensin on pintamateriaalien vuoro.

Kävin tulostelemassa printministä kaikenlaisia pintamateriaaleja. Tapetteja, lattioita, mattoja ym. sain uuteen talooni. Ostin tiimarista mosaiikkilaatta paketin, jotka käytän kylpyhuoneeseen. Voi, että voi olla mielenkiintoista. Tuskin pysyn nahoissani. MIten aikuinen ihminen voi hurahtaa näinkin typeriin juttuihin? On tässä jotain hyvin terapeuttista. Mineillessä saa ajatukset pois ikävistä asioista ja sitten taas jaksaa. Tiedä häntä, miten on asian laita, mutta kivaa mineily joka tapauksessa on?

- Nina